Post Info TOPIC: Primperan
christina

Dato:
RE: Primperan
Permalink   
 


mange tak for det .. Jeg tager dem nemlig også , og da rart at vide hvad der kan ske når man tager dem ..__________________
Anonym

Dato:
Permalink   
 

Ellers kan Zofran smelttabletterne også stærkt anbefales, man skal dog være OBS på at de ikke er tilskudsberettigede og derfor pokkers dyre!__________________
Lena

Dato:
Permalink   
 

Nu har jeg selv og andre tidligere skrevet, at primperan hjælper på såvel kvalme som på selve migrænen, hvilket er rigtigt nok.

I midlertid bør man være opmærksom på, at konfusion og hallucinatioer står opført som almindelig birvirkning - dvs. over en procent får det.

Med andre ord er der en psykoserosiko forbundet med at tage primperan - noget jeg selv har måttet erfare, efter at have været psykotisk halvandet døgn efter indtagelse af primperan i et stadie i min migræne, hvor jeg havde afasi og stærk kvalme. Mens det varede, var det ikke spor skræmmende - først bagefter...især fordi jeg havde gjort min familie så bekymret.

Så - som med al medicin, skal man være påpasselig og vurdere om de mulige bivirkninger er fordelene værd.

Jeg skifter til at behandle min kvalme med gamle, sløvende antihistamin prometazin Era - det kan får i håndkøb og hjælper også på søvnproblemer, som jeg ofte får i forbindelse med lange migræneanfald.

Mvh

Lena__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard